Healthful Pets: Υπηρεσίες Υγιεινής Χώρων Φιλοξενίας Ζώων.

Τεχνολογικά προηγμένες Μέθοδοι Εφαρμογών Ποιοτικής Καθαριότητας και υγιεινής.

    Home / Healthful Pets

Healthful Pets

Healthful Pets: Υπηρεσίες Υγιεινής Χώρων Φιλοξενίας Ζώων.

Healthful Pets: Ένα τμήμα με τις ανταγωνιστικότερες και τεχνολογικά προηγμένες Μεθόδους Εφαρμογών Ποιοτικής Καθαριότητας, συνεχίζει να κερδίζει συνεχώς έδαφος σε ένα ευρύ φάσμα καθαρότητας και υγιεινής, προσαρμοσμένο στα Ελληνικά δεδομένα ώστε να ανταποκρίνεται ακόμα και στις ποιο σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες του κάθε χώρου ξεχωριστά, εξασφαλίζοντας βελτιωμένους και υγιεινούς χώρους.

Αναβαθμίστε τους Χώρους Φιλοξενίας Ζώων -χωρίς συμβιβασμούς- σε “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”  

Με την επιλογή των κατάλληλων συνεργατών εξασφαλίζετε ένα καθαρότερο και υγιέστερο περιβάλλον και στα Ιατρεία Φροντίδας Μικρών Ζώων όταν:

  • Διαθέτουν Υψηλής ποιότητας  παρεχόμενες υπηρεσίες επαγγελματικών Bio-Εφαρμογών, για τους εσωτερικούς  χώρους που φιλοξενούνται ζώακαι απαιτούν, την χρησιμοποίηση ενός πλήρους συστήματος  φροντίδας, σχεδιασμένο για να καλύπτει πολλαπλές εφαρμογές, σε Maximum απόδοση, με Έγκριση “Green Label” του CRI για αφαίρεση ρύπων συγκράτηση σκόνης μαζί τα ερεθιστικά αλλεργιογόνα περιττώματα των ακάρεων,  χωρίς να καταστρέφει το επεξεργάσιμο αντικείμενο, με βάση τη Νέα νομοθεσία για τις ηλεκτρικές σκούπες.
  • Η Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής των παρεχόμενων υπηρεσιών στους εσωτερικούς χώρους  και για  τις Εξειδικευμένες επαγγελματικές Bio-Εφαρμογές καθαρισμών με εξυγίανση , απαιτούν και την χρησιμοποίηση του κατοχυρωμένου συστήματος –‘‘περιβαλλοντολογικής απολύμανσης κατά όγκο (Bio Εξυγίανση)»-.Είναι πιστοποιημένο για τη δέσμευση αιωρούμενων σωματιδίων διαμέτρου έως και 0,1 μικρών, με την επαναστατική ζώνη εξουδετέρωσης μικροοργανισμών και τον χαρακτηρισμό της, ως Ιατρικής Συσκευής Τάξης ΙΙ από τον οργανισμό FDA των ΗΠΑ, θέτοντας νέα πρότυπα στην έννοια του ‘’καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο ‘’Εξουδετερώνει: 98-100% ιούς,98-100% βακτηρίδια , 94-100% μύκητες.
  • Η μέθοδος  BiOzone με‘‘Καταλυτική Οζονοποίηση’: μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξ’ ολοκλήρου ή/και συμπληρωματικά, ως ένας αποτελεσματικός τρόπος μιας εναλλακτικής τεχνολογίας  ελέγχου σε κατοικημένους χώρους, για τα  “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”, χωρίς τη χρήση χημικών (Green Decontamination). Μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί με θεαματικά αποτελέσματα, σε Σπίτια , Ιατρεία Βρεφονηπιακούς &  Παιδικούς  σταθμούς, Ξενοδοχεία, Γυμναστήρια,, Χώρους φιλοξενίας- φροντίδας ηλικιωμένων, Κέντρα αποθεραπείας & αποκατάστασης κλπ, για μια υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών.
  • Οι Εξειδικευμένες επαγγελματικές εφαρμογές  (Bio-Decontamination), γίνονται  με ειδικευμένα επαγγελματικά συστήματα, ώστε οι επιδόσεις της εξειδικευμένης εναλλακτικής τεχνολογικά μεθόδου απολύμανσης κατά όγκο Bio–Disinfection, ώστε να είναι ποιο αποδοτικές σε ολόκληρο το δωμάτιο, με αποτελεσματικότητα ακόμα και σε απόκρυφες περιοχές, που δεν υπάρχει άμεση οπτική επαφή με εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ απολυμαντικό.
  • Η εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης , αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων,2,3,4,(98/8EC). Sera Απολυμαντικό pdf «Απολυμαντικό ευρέως φάσματος  χρησιμοποιείστε το  με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση»
  • Όταν υπάρξει κρούσμα παρασίτωση από Ψύλλους,Τσιμπούρια (Κρότωνες), ο εξειδικευμένος  επαγγελματικός εξοπλισμός Bio- Εφαρμογών  είναι απαραίτητος για την προεργασία εξουδετέρωσης των αρθροπόδων υγειονομικής σημασίας,- ακόμα και για Κοριούς, Ψείρες του σώματοςΆκαρι της ψώρας, – αλλά και για την λήψη προληπτικών μέτρων προστασίας από την αύξηση ‘’δερματικών λοιμώξεων’’ υψηλής μεταδοτικότητας , ιών, βακτηρίων κλπ. Οι εφαρμογές υπηρεσίες απεντόμωσης  να γίνονται με την παρουσία του υπεύθυνου επιστήμονα  τον οποίο θα βρητε στην Αναζήτηση του  P.C.S. Εφαρμοστή στην Περιοχή σας.

Προσοχή: Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ της ‘‘Αποφόρτισης μικροβιακού φορτίου’’ των χώρων με  UVC ακτινοβολία,  του ‘‘Βαθύ Αντιμικροβιακού καθαρισμού’’ και των Εξειδικευμένων Επαγγελματικών Bio-Εφαρμογών καθαρισμού, εξυγίανσης , και της απολύμανσης κατά όγκο Bio–Disinfection, χωρίς τη χρήση χημικών (Green Decontamination), ως ένας αποτελεσματικός τρόπος μιας εναλλακτικής τεχνολογίας  ελέγχου, αλλά και της εφαρμοσμένης μικροβιολογικής & βακτιριακής απολύμανση , με εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ  απολυμαντικό και Βεβαίωση ( Certificate) των εφαρμογών.

Πηγή:  http://cleaningnews.gr/εξασφαλισμένες-υπηρεσίες-υγιεινής/ ‎

Πληροφορίες με email στο info@hygienichome.gr,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

 

Σχετικά Άρθρα

Μέτρα «Υγειονομικής σημασίας» για την προστασία του Βιο-Περιβάλλοντος

Πρωταρχικός στόχος η προστασία του καταναλωτή.

Η Επικινδυνότητα της επιμόλυνσης στους εσωτερικούς χώρους.

Ξενοδοχεία: Καθαρισμός Στρωμάτων στην κατάταξη για τις κατηγορίες αστέρων;!!!

Τι Πρέπει να Προσέξετε πριν Καθαρίσετε τα Στρώματα.

Αναβαθμίζεται η ποιότητα του ύπνου στα ξενοδοχεία.!!!!

Φροντίδα με σωστή συντήρηση των στρωμάτων.

Οι σημαντικότεροι ‘’ρυπαντές τροφίμων’’ στο πιάτο μας!!

Η Επεκτατικότητα των Πληγών «Υγειονομικής Σημασίας» σε όλα τα «Κοινωνικά Επίπεδα».