Bio-Καθαρισμοί Βρεφονηπιακών Παιδικών Σταθμών

    Home / Bio-Καθαρισμοί Βρεφονηπιακών Παιδικών…

Bio-Καθαρισμοί Βρεφονηπιακών Παιδικών Σταθμών

Η Αναβαθμισμένη  καθαριότητα βελτιώνει τον τρόπο ζωής.

Σταθμοί Φροντίδας και Απασχόλησης Παιδιών είναι οι Βρεφικοί, Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί, τα Κέντρα Ολοκληρωμένης Φροντίδας και Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών κλπ Αυτοί οι χώροι είναι μονάδες  φροντίδας και φιλοξενίας παιδιών, προσχολικής και σχολικής ηλικίας και μπορούν να προσφέρουν αγωγή και διαπαιδαγώγηση, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και ασφαλείας, για μια καλύτερη ποιητική διαβίωση.

Περισσότερα…. Σταθμοί Φροντίδας – Απασχόλησης Παιδιών και Bio-Εφαρμογές Καθαρισμού

Η Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής για ένα Αρμονικά υγιεινό περιβάλλον μαζί με την συνεχή προσπάθειά σας για βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών σας, βοηθά τα παιδιά στον δημιουργικό τρόπο ζωής. Δημιουργούμε ένα Αρμονικά υγιεινό περιβάλλον με καλύτερες συνθήκες εργασίας και περισσότερη απόδοση, μέσα από την  “Βεβαιωμένη Απόδειξη Εφαρμογής”   Βio-καθαρισμών με Απορρύπανση , Αναζωογόνηση,  Εξυγίανση και Απολύμανση. 

 Think decontamination….το άλλο πρόσωπο της υγιεινής !!

Η ανάδειξη της επικεντρωμένης πρόληψης για «μικροβιολογική ασφάλεια» στην Δημόσια Υγιεινή των εσωτερικών χώρων, προσδιορίζει την επιτακτική ανάγκη λήψης μέτρων , εναρμονισμένα πλήρως με τις ποιο οικονομικά έξυπνες λύσεις . Ένα πλήρες, επαγγελματικό σύστημα φροντίδας και συντήρησης των εσωτερικών χωρών, σχεδιασμένο για πολλαπλές εφαρμογές, καλύπτει τις επαγγελματικές Bio-εφαρμογές απορρύπανσης όλων των χώρων σε Maximum απόδοση, αλλά με Minimum κατανάλωση ενέργειας, (675 watt) , Έγκριση “Green Label” του CRI για αφαίρεση ρύπων, σκόνης με τα ‘‘ερεθιστικά αλλεργιογόνα’’, ακόμη και από τα πιο δυσπρόσιτα σημεία, χωρίς να καταστρέφει το επεξεργάσιμο αντικείμενο.

Οι αιωρούμενοι μικροοργανισμοί και τα παράγωγά τους υπάρχουν ως ένα βαθμό σε κάθε χώρο (σχολείο, σπίτι, ή εργασία κλπ) ,π.χ  (βακτηρίδια, μύκητες, ιοί, σπόρια, αιωρούμενη σκόνη , περιττώματα ακάρεων, μικροσκοπικά ‘’τεμαχίδια’’ εντόμων, τριχίδια ποντικών, αντιγόνα ζώων και πτηνών) . Η είσπνευση τους μπορεί να προκαλέσει διάφορες αλλεργικές αντιδράσεις, αναπνευστικές διαταραχές, υπερευαισθησία σε ασθένειες και λοιμώξεις. Οι εφαρμογές ‘‘περιβαλλοντολογικής εξυγίανσης ανά όγκο » του αέρα σε εσωτερικούς χώρους κρίνονται απαραίτητες,  για την δέσμευση σωματιδίων έως και 0,1 μικρών, αιωρούμενων μικροοργανισμών, σπόριων, βακτηριδίων, ιών, μυκήτων, κλπ ,( σχολεία, βρεφονηπιακούς σταθμούς, παιδότοπους, κατοικίες, γραφεία, ιατρεία, νοσοκομεία κλπ.

Η Bio -απολύμανση ανά όγκο Bio–Disinfection σε εσωτερικούς χώρους, μπορεί να ολοκληρωθεί  με την  αξιόπιστη χρήση του όζοντος (O 3) ‘‘Καταλυτική Οζονοποίηση ’’ , ( διεργασία  υψηλής απόδοσης για επαναφορά όζοντος σε οξυγόνο ), χωρίς τη χρήση χημικών, παρέχοντας την μέγιστη ασφάλεια απέναντι στον άνθρωπο, την περιουσία αλλά και το περιβάλλον.

Η Bio -απολύμανση ανά όγκο, μπορεί να ολοκληρωθεί και με την  αξιόπιστη εφαρμογή της πρωτοποριακής μεθόδου Whole Room Disinfection .

Μια σύγχρονη και πρακτική μέθοδος εναέριας και επιφανειακής απολύμανσης ολόκληρου δωματίου, ως μια αποτελεσματική και αξιόπιστη εναλλακτική λύση (Bio- Sanitizers), για εξουδετέρωση όλων των παθογόνων μικροβίων, βακτηρίων, ιών, ζυμών και μυκήτων, ακόμα και σε περιοχές όπου δεν υπάρχει άμεση οπτική επαφή.

Μικροβιολογική & Βακτηριακή Απολύμανση.

Η εφαρμογή ενδαπέδιας μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης , αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων ,2,3,4,(98/8EC). Sera Απολυμαντικό pdf «Απολυμαντικό ευρέως φάσματος  χρησιμοποιείστε το  με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση»

“Green Decontamination:” Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης ’’.pdf

Πληροφορίες με email στο info@hygienichome.gr,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Ορισμοί – Απολύμανση

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΤΕΛΕΖΟΥ

Αποκατάσταση προσβεβλημένου χώρου από παράσιτα. Εισαγωγή στην Απολύμανση Κτιρίων. (Παρουσίαση)

Σχετικά Άρθρα