Hero Title

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts

    Home / Καθαρισμοί Χαλιών

Καθαρισμοί Χαλιών

Καθαρισμοί Χαλιών ( Factory Solutions)

Καθαρισμοί Χαλιών Με την ανάπτυξη των διαμορφωμένων προγραμμάτων, για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο υπηρεσιών,  πρωταρχικός μας στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών που προέρχονται από τις ραγδαίες εξελίξεις και αλλαγές που επιβάλλει η σημερινή εποχή στη ζωή μας, για την βελτίωση της ποιότητας του τρόπου ζωής αλλά και την θετική αποδοχή του καταναλωτικού κοινού.

Η καθιέρωση των άμεσων αντιρρυπαντικών μεθόδων, για μια ποιοτικά αναβαθμισμένη καθαριότητα στην αποτελεσματική διαχείριση του Εσωτερικού Περιβάλλοντος Χώρου, αποτελεί τη βάση μιας «Ασπίδας προστασίας» για τον άνθρωπο, αλλά και την μεταφορά θετικών μηνυμάτων στην Επέκταση της Ενεργειακής και Περιβαλλοντολογικής Συνείδησης συνολικά.

Η Hygienichome, με την καθιέρωση των άμεσων αντιρρυπαντικών μεθόδων στοχεύει σε μια ποιοτικά αναβαθμισμένη καθαριότητα για όλα τα είδη χαλιών, μοκετών και ταπήτων καθώς επίσης και στην αποτελεσματική διαχείριση οποιουδήποτε Εσωτερικού Περιβάλλοντος Χώρου.

Επενδύοντας στην Διαφορετικότητα δημιουργήσαμε Καινοτόμα προγράμματα σε επίπεδο υπηρεσιών, ( Factory Solutions) , στον τομέα των Επαγγελματικών Bio -Εφαρμογών Υγρού Καθαρισμού Χαλιών (wash & dry), εξασφαλίζοντας σας Εξειδικευμένες Διαχειριστικές Λύσεις , για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής.

Χρησιμοποιώντας τα Εναρμονισμένα Πρότυπα μίας Ισορροπημένης Καθαριότητας  στην ανάπτυξη των διαμορφωμένων προγραμμάτων, για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο υπηρεσιών,  ο πρωταρχικός μας στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών που προέρχονται από τις ραγδαίες εξελίξεις και τις αλλαγές που επιβάλλει η σημερινή εποχή, για την βελτίωση της ποιότητας του τρόπου ζωής αλλά και την θετική αποδοχή του καταναλωτικού κοινού σε κάθε εσωτερικό χώρο.

Luxury Cleaning Μέσα από το πρόγραμμα Luxury cleaning και τις  Εξειδικευμένες Μεθόδους Bio-καθαρισμού Χειροποίητων Χαλιών μπορεί να σας δώσει λύσεις για όλες τις ποιότητες χειροποίητων χαλιών.

Επιδιορθώσεις Χαλιών και Κιλιμιών Σημαντικός παράγοντας για την συντήρηση και διατήρηση των χαλιών – κιλιμιών είναι και ο τομέας των επιδιορθώσεων.

Όλα αυτά μπορούμε και σας τα παρέχουμε,  με την ολοκληρωμένη υποστήριξη των συνεργατών μας , τόσο στο επίπεδο καθαρισμού των χαλιών , αλλά και στις διαχειριστικές Bio-εφαρμογές , περιβαλλοντολογικού και υγειονομικού ενδιαφέροντος , στους εσωτερικούς χώρους.

Η Hygienichome, ευαισθητοποιημένη στις Περιβαλλοντικές Αλλαγές, ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών, αναπτύσσει καινοτόμα προγράμματα συνεργασιών με την υποστήριξη των Green Services και Tapitokatharistiria.net.

Μικροβιολογική & Βακτηριακή Απολύμανση.

Η Hygienichome, πρωτοπόρος πάντα αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού χαλιών, μοκετών και ταπήτων, με την εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτιριακής απολύμανσης, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τυπων,2,3,4,(98/8EC)Sera Απολυμαντικό pdf  «Απολυμαντικό ευρέως φάσματος  χρησιμοποιείστε το με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση»

Πληροφορίες με email στο info@hygienichome.gr,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Σχετικά Άρθρα

Οι “10 μισές αλήθειες” για την δήθεν ποιοτικά φθηνή καθαριότητα.

Το «υποτίθεται καθαρό» είναι πιο επικίνδυνο από το βρόμικο