Bio-Mattress Care

Η Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής...

    Home / Bio – Εφαρμογές…

Bio – Εφαρμογές Στρωμάτων

Bio-Εφαρμογές στρωμάτων

Η Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής ως διαδικασία, παρέχει τη διευκόλυνση αύξησης του ελέγχου, πάνω στους παράγοντες που επιδρούν στο περιβάλλον των εσωτερικών χώρων, με στόχο την βελτιωμένη προστασία της κοινωνικής ευεξίας και υγείας των ανθρώπων.

Τι είναι τα ακάρεα  Είναι αόρατοι μικροοργανισμοί, ζουν μέσα στα στρώματα, στα χαλιά, στις μοκέτες, στα σαλόνια κλπ. Τρέφονται με τα απονεκρωμένα κύτταρα του ανθρώπου και θέλουν θερμό και υγρό περιβάλλον για να αναπτυχθούν. Οι εκκρίσεις της βλαβερής πρωτεΐνης που βρίσκεται στα περιττώματά τους, μαζί με τα αποσυνθεμένα μέρη τους, είναι το βασικό αίτιο αλλεργίας στην οικιακή σκόνη που όταν εισπνέονται προκαλούν αλλεργική ρινίτιδα, βρογχικό άσθμα κλπ.

Για την αντιμετώπιση τους, χρειάζεται να γίνεται πολύ καλός καθαρισμός σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Bio-απορρύπανση στρωμάτων

Bio-Mattress Care:Εξειδικευμένες εφαρμογές καθαρισμού Bio-απορρύπανσης στρωμάτων με αναζωογόνηση και εξυγίανση για αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωμάτων των ακάρεων, αλλά και μείωση από  ‘‘ρυπογόνους μολυσματικούς παράγοντες ”, βακτηρίδια, βακτηρίδια, μύκητεςχωρίς τη χρήση χημικών (Green Decontamination).

Η Διαφορετικότητα μεταξύ των παρεχομένων υπηρεσιών για “καθαρούς εσωτερικούς χώρους” απέναντι στην υγιεινή διαβίωση, δίνει τη δυνατότητα ανάδειξης της πραγματικότητας, ώστε να ανακαλύψτε και ‘σεις τις καινοτόμες Bio-εφαρμογές Διαχείρισης των εσωτερικών χώρων.

Η Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής των παρεχόμενων υπηρεσιών στους εσωτερικούς χώρους  και για  τις Εξειδικευμένες επαγγελματικές Bio-Εφαρμογές καθαρισμών με εξυγίανση , απαιτούν και την χρησιμοποίηση του κατοχυρωμένου συστήματος – ‘‘περιβαλλοντολογικής  Bio – εξυγίανσης ανά όγκο m³»  (Green Decontamination) για την  μείωση  ως και εξάλειψη του προβλήματος  της αέριας ρύπανσης των εσωτερικών χώρων. Επιπλέον δε είναι απαραίτητη στην αντιμετώπιση των  προβλημάτων από την “ εσωτερική επιμόλυνση”  και  τους “ρυπογόνους ενδο-οικιακούς μολυσματικούς παράγοντες”,  οι όποιοι μπορούν να αναπτυχθούν και μετά από εφαρμογές σε ‘’ υποτίθεται καθαρούς’’ χώρους, άλλα και απαραίτητη προϋπόθεση για την εφαρμογή της απολύμανσης στους εσωτερικούς  χώρους, χωρίς υπολειμματικότητα.

Η μέθοδος BiOzone μπορεί να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικά με συλλογικότητα η/και σε συνδυασμό, ως  ένας αποτελεσματικός τρόπος μιας εναλλακτικής τεχνολογίας  ελέγχου μικροοργανισμών, μυκοτοξίνων φυτοτοξινών, παθογόνων ιών, σπόρια μυκήτων, επιβλαβή βακτήρια, σε κατοικημένους χώρους, για τα  “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”,  χωρίς τη χρήση χημικών (Green Decontamination), αφού θεωρείται φιλική προς τις ανάγκες των ανθρώπων.

Η διαδικασίες διενεργούνται και επιβλέπονται από άτομα με Βεβαιωμένη επαγγελματικά κατάρτιση, εμπειρία με τεκμηριωμένα στοιχειά για την  ‘’βαθειά γνώση της πράξης’’.

Καλύπτει το Κριτήριο 4.27 Καθαρισμός στρωμάτων σε ετήσια βάση σε Υ (Υποχρεωτική προδιαγραφή)

Πλύσιμο στρωμάτων

Bio-Mattress Cleaning: Μετά τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού σας εξασφαλίζουμε την ασφαλή εφαρμογή της ενδεικνυόμενης  μεθόδου πλυσίματος, με το «ανέγγιχτο πλύσιμο», ώστε να αφαιρεθούν επιπλέον κιτρινίλες, τρεξίματα, αίμα, ακόμα και από την συχνή  «μούχλα στο στρώμα », προσφέροντας σας μία φυσική λύση στην εσωτερική ρύπανση.

Η αξιόπιστη εφαρμογή με Πρωτοποριακή μέθοδο Bio-Disinfection, προσφέρει εξουδετέρωση όλων των παθογόνων μικροβίων, βακτηρίων, ιών, ζυμών και μυκήτων,  με  απολυμαντικό εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ, χωρίς αρώματα και χρωστικές ουσίες. Sera Απολυμαντικό pdf  «Απολυμαντικό ευρέως φάσματος  χρησιμοποιείστε το  με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση»

Καλύπτει το Κριτήριο 4.1 Κρεβάτι με σύγχρονο και καλοδιατηρημένο στρώμα Υ (Υποχρεωτική προδιαγραφή)

Η διαδικασίες διενεργούνται και επιβλέπονται από άτομα με Βεβαιωμένη επαγγελματικά κατάρτιση, εμπειρία με τεκμηριωμένα στοιχειά για την  ‘’βαθειά γνώση της πράξης’’.

Πληροφορίες με email στο info@hygienichome.gr,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Σχετικά Άρθρα

Περιβάλλον Υπνοδωματίου…

Καθαρισμός Στρωμάτων: ‘‘ Ατμισμός’’ ή Απορρύπανση;

Bio-Απορρύπανση, Bio-Εξυγίανση, Bio-Απολύμανση.!!

Τα θεμελιώδη κριτήρια ποιοτικής Bio – απορρύπανσης στα πρότυπα του ”Απόλυτα Καθαρού ”

Τι γνωρίζετε για τους ‘’άγνωστους κίνδυνους’’ μετά τον καθαρισμό των στρωμάτων;

Η τήρηση βασικών κανόνων με ολοκληρωμένα περιβαλλοντικά μέτρα διαχείρισης για την προαγωγή υγείας.

Καθαρά Δωμάτια φιλοξενίας με “φιλικό περιβάλλον”

Καθαρισμός Στρώματος: Μια αγνοημένη υπηρεσία

Στρώμα: Λερώθηκε -λεκιάστηκε μην το πετάτε ….κάντε το σαν καινούργιο.

Η Μούχλα προσελκύει τα ‘‘αρπακτικά ακάρεα’’ στα σπίτια μας.

Επιθετικά ‘‘αρπακτικά ακάρεα’’ οι νέοι εισβολείς στα σπίτια μας.

Αντιμετωπίζοντας το άκαρι της ψώρας σε μια σύγχρονη κοινωνία

Πρόληψη για την εσωτερική επιμόλυνση ως προτεραιότητα έναντι του ελέγχου.

Pillbugs και Sow bugs οι “ενοχλητικοί μετανάστες” στα σπίτια μας.

Επικίνδυνη αλλά και πολυδάπανη η επιμόλυνση των εσωτερικών χώρων

Οι “10 μισές αλήθειες” για την δήθεν ποιοτικά φθηνή καθαριότητα.