Hygienic Home | Το σπίτι της καθαριότητας!

Ανακαλύψτε τα νέα μας καθώς και ενδιαφέροντα και χρηστικά άρθρα για οτιδήποτε αφορά την καθαριότητα και την υγιεινή σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους..

Μήπως οι ‘’χρονοκαθυστερήσεις’’ μας κοστίζουν ακριβά !!!.

Μήπως οι ‘’χρονοκαθυστερήσεις’’ μας κοστίζουν ακριβά !!!.

Βελτιώστε την περιβαλλοντική υγιεινή  του εσωτερικού χώρου ώστε να προλαβαίνετε ή/και να αποτρέπετε  φαινόμενα ”Επιταχυντών διασποράς.’’

‘’Πιστοποιημένη περιβαλλοντική υγιεινή’’ – Τώρα!!

Στα συμπληρωματικά περιβαλλοντικά μέτρα ελέγχου της διασποράς του ιού μπορούν να συμπεριληφθούν :

Ο «τριπλός φραγμός» στην καινοτόμο μέθοδο για την  ενεργητικής απομάκρυνσης ,διασφαλίζει την μείωση του μικροβιακού και υιικού φορτίου δίνοντας με ασφαλή τρόπο την καθαρότητα στον αέρα , για όλους τους χώρους. Μόλις από τα πρώτα 15 λεπτά λειτουργίας της εξολοθρεύει τον ιό σε ποσοστό 75,8 %, εντός 30 λεπτών λειτουργίας του σε ποσοστό 98,3%, ενώ σε 60 λεπτά λειτουργίας σε ποσοστό 99, 5 % έκθεση κατά SARS-CoV-2 που απομονώθηκε από κλινικά δείγματα στο ΠΓΝΠ, σε ποικίλες συγκεντρώσεις ,σε χώρο έως και 450 m³/h.

Η συσκευή  STERIAL II Air Purifier  εκτός από τις σχετικές τεχνικές και εργαστηριακές πιστοποιήσεις, συνοδεύεται και με το Μοναδικό Πιστοποιητικό στο οποίο αναφέρεται και η αποτελεσματικότητα για την καταπολέμηση του ιού SARS-CoV-2 (COVID-19), βάσει του Σειριακού Αριθμού της, από το διαπιστευμένο εργαστήριο.

Ως συμπληρωματικά μέτρα Πολλαπλής Θωράκισης, υπάρχουν εξειδικευμένες τεχνολογίες πρόληψης με μέγιστο χρόνο μακροχρόνιας αποτελεσματικότητας 60 έως 90 ήμερες, όπως η ‘’αόρατη προστατευτική ασπίδα’’ με το τείχος «Νανοπαγίδων» και την της ιοκτόνο δράση του BIOPROTECT™ RTU έναντι του SARS-CoV-2.

Το BIOPROTECT ™ είναι ένα  έτοιμο προς χρήση αντιμικροβιακό προστατευτικό επιφανειών (επίστρωμα) που μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε πορώδεις όσο και σε μη πορώδεις επιφάνειες. Με την συμπληρωματική τροποποίηση της αρχικής άδειας κυκλοφορίας από τον Ε.Ο.Φ. συμπεριλαμβάνεται και η ιοκτόνος δράση του έναντι του SARS-CoV-2.

Το κλειδί για την επιτυχία του πολύπλοκου εγχειρήματος περιορισμού της υπερμετάδοσης του ιού στους σύνθετους εσωτερικούς χώρους , είναι η επιτακτική ανάγκη της  συμπληρωματικής θωράκισης , σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των ψηφιακών εργαλείων  από την «ηλεκτρονική υπηρεσία εμπιστοσύνης»  ως κίνητρα εξασφάλισης .

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην προληπτική προστασία των εσωτερικών χώρων συμπεριλαμβάνονται και οι επιφάνειες με όλες τις  παραμέτρους που επηρεάζουν την καθαρότητα  του εσωτερικού αέρα.

Η Εξειδικευμένη Ομάδα Secureness Plus  για την περιβαλλοντική υγιεινή  ολων των εσωτερικών χώρων , μετά την υπέρβαση των απαιτήσεων αναπτύσσει προγράμματα για την υγειονομική εξασφάλιση στον κάθε εσωτερικό χώρο ξεχωριστά .

Ως κοινωνία, οφείλουμε να μην αποδεχθούμε το κόστος για προστασία της αναπνευστικής υγιεινής, ανεξαρτήτου διαμονής, εργασίας, φιλοξενίας, σπουδών, μέσου μαζικής μεταφοράς, κλπ.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887, ή να ζητήστε προσφορά τώρα στο vgenis@otenet.gr.

Ιωάννης Βγενής

Cleaning Advisor

Πηγή:  http://hygienichome.gr/μήπως-οι-χρονοκαθυστερήσεις-μ/ 

Περισσότερα  :

Περιβαλλοντικά μέτρα ελέγχου της διασποράς των λοιμώξεων στην εποχή της COVID-19

  1. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ (για SARS-CoV-2)
  2. Περιορισμός του κινδύνου αέριας μόλυνσης – επιμόλυνσης στους εσωτερικούς χώρους
  3. ‘’Υγειονομική Ασπίδα Προστασίας ’’ κατά των Λοιμώξεων
  4. ‘’Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Καθαριότητας & Υγιεινής Εσωτερικών Χώρων ‘’ 
  5. ‘’Ολοκληρωμένη Υγειονομική Εξασφάλιση Αιθουσών Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης ‘’
  6. ‘’Ολοκληρωμένη Υγειονομική Εξασφάλιση και στις Σχολικές Αίθουσες‘’
  7. ‘’Ολοκληρωμένη Υγειονομική Εξασφάλιση σε Φυσικοθεραπευτήρια – Κέντρα Αισθητικής‘’
  8. ”Ασφαλή Μεταφορικά Μέσα”.
  9. ‘’Ολοκληρωμένη Υγειονομική Εξασφάλιση και στις Μονάδες Κλιματισμού‘’
  10. Διευκρινιστικός 10λογος Βιοκτόνων Απολυμαντικών και Δημόσια Υγεία.
  11. Η υγειονομικά υψηλή ποιότητα αναβάθμισης εξασφαλίζει αξιοπρεπή και ασφαλή διαβίωση.
  12. Ενσωματωμένη ηθική και στη διασφάλιση της καθαρότητας του εσωτερικού αέρα.
  13. Επιτακτική ανάγκη ο περιορισμός του κινδύνου μόλυνσης – επιμόλυνσης στους εσωτερικούς χώρους.
  14. Κλειδί στην υλοποίηση ριζικών εναλλακτικών λύσεων ενός υγειονομικά ασφαλέστερου περιβάλλοντος είναι ;
  15. Ανακαλύψτε την ενεργό δράση της ‘’ αόρατης νάνο-ασπίδας ’’έως και για 90 ήμερες.!!

New-2021 -2022 Επαγγελματικός  Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Απολύμανσης-Απορρύπανσης-Εξυγίανσης & Αποκατάστασης