Καθαρισμοί Χαλιών

Καθαρισμοί Χαλιών Factory Solutions

05σαλονι χαλι

Με την ανάπτυξη των διαμορφωμένων προγραμμάτων, για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο υπηρεσιών,  πρωταρχικός μας στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών που προέρχονται από τις ραγδαίες εξελίξεις και αλλαγές που επιβάλλει η σημερινή εποχή στη ζωή μας, για την βελτίωση της ποιότητας του τρόπου ζωής αλλά και την θετική αποδοχή του καταναλωτικού κοινού.

Η καθιέρωση των άμεσων αντιρρυπαντικών μεθόδων, για μια ποιοτικά αναβαθμισμένη καθαριότητα στην αποτελεσματική διαχείριση του Εσωτερικού Περιβάλλοντος Χώρου, αποτελεί τη βάση μιας «Ασπίδας προστασίας» για τον άνθρωπο, αλλά και την μεταφορά θετικών μηνυμάτων στην Επέκταση της Ενεργειακής και Περιβαλλοντολογικής Συνείδησης συνολικά.

Η Hygienichome, με την καθιέρωση των άμεσων αντιρρυπαντικών μεθόδων στοχεύει σε μια ποιοτικά αναβαθμισμένη καθαριότητα για όλα τα είδη χαλιών, μοκετών και ταπήτων καθώς επίσης και στην αποτελεσματική διαχείριση οποιουδήποτε Εσωτερικού Περιβάλλοντος Χώρου.

Επενδύοντας στην Διαφορετικότητα δημιουργήσαμε Καινοτόμα προγράμματα σε επίπεδο υπηρεσιών, ( Factory Solutions) , στον τομέα των Επαγγελματικών Bio -Εφαρμογών Υγρού Καθαρισμού Χαλιών (wash & dry), εξασφαλίζοντας σας Εξειδικευμένες Διαχειριστικές Λύσεις , για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής.

Χρησιμοποιώντας τα Εναρμονισμένα Πρότυπα μίας Ισορροπημένης Καθαριότητας  στην ανάπτυξη των διαμορφωμένων προγραμμάτων, για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο υπηρεσιών,  ο πρωταρχικός μας στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών που προέρχονται από τις ραγδαίες εξελίξεις και τις αλλαγές που επιβάλλει η σημερινή εποχή, για την βελτίωση της ποιότητας του τρόπου ζωής αλλά και την θετική αποδοχή του καταναλωτικού κοινού σε κάθε εσωτερικό χώρο.

Luxury Cleaning Μέσα από το πρόγραμμα Luxury cleaning και τις  Εξειδικευμένες Μεθόδους Bio-καθαρισμού Χειροποίητων Χαλιών μπορεί να σας δώσει λύσεις για όλες τις ποιότητες χειροποίητων χαλιών.

Επιδιορθώσεις Χαλιών και Κιλιμιών Σημαντικός παράγοντας για την συντήρηση και διατήρηση των χαλιών – κιλιμιών είναι και ο τομέας των επιδιορθώσεων.

Η Hygienichome, ευαισθητοποιημένη στις Περιβαλλοντικές Αλλαγές, ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών, αναπτύσσει καινοτόμα προγράμματα συνεργασιών με την υποστήριξη της Klintec και τα Tapitokatharistiria.net.

Μικροβιολογική & Βακτηριακή Απολύμανση.

Η Hygienichome, πρωτοπόρος πάντα αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού χαλιών, μοκετών και ταπήτων, με την εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτιριακής απολύμανσης, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τυπων,2,3,4,(98/8EC)Sera Απολυμαντικό pdf  «Απολυμαντικό ευρέως φάσματος  χρησιμοποιείστε το με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση»

 

Σχετικά Άρθρα

Οι “10 μισές αλήθειες” για την δήθεν ποιοτικά φθηνή καθαριότητα.

Το «υποτίθεται καθαρό» είναι πιο επικίνδυνο από το βρόμικο

Δεν κάνουμε εκπτώσεις στην Υγεία, την Περιουσία, ή το Περιβάλλον.

Όσα θα θέλατε να ξέρετε για δάπεδα με κοκοφοίνικα ή σίζαλ.

Η Επικινδυνότητα της επιμόλυνσης στους εσωτερικούς χώρους

Επικίνδυνη αλλά και πολυδάπανη η επιμόλυνση των εσωτερικών χώρων.

Η Διαφορετικότητα των Φιλοπεριβαλλοντολογικών Πρακτικών και Μεθόδων στους Εσωτερικούς Χώρους.

Εναρμονισμένα πρότυπα καθαρισμού πριν το στρώσιμο των χαλιών

Η αόρατη πλευρά της καθαριότητας

Εναλλακτικές λύσεις με απαιτήσεις για Καλύτερη Ζωή

Καθαριότητα: Υγεία – Οικονομία – Περιβάλλον

Έξυπνες λύσεις για οικονομία και καθαριότητα

Επιτακτική ανάγκη η προαγωγή καθαριότητας και υγιεινής

Αντιρρυπαντικές Τεχνολογίες για Εσωτερικούς χώρους

Ρύποι με «αόρατα χημικά κοκτέιλ και μικροβιακά φορτία» στους εσωτερικούς χώρους

Καθαρό και υγιεινό εσωτερικό περιβάλλον με περιβαλλοντολογική συνείδηση

Αντιμετωπίζοντας το άκαρι της ψώρας σε μια σύγχρονη κοινωνία

Καθαρά Δωμάτια φιλοξενίας με «φιλικό περιβάλλον»

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται πριν μαζέψετε τα χαλιά σας

Είδη σκαθαριών που προσβάλλουν τα χαλιά (Coleoptero Οικογένεια Dermestidae)

Έντομα Υφασμάτων

Επιθετικά ‘‘αρπακτικά ακάρεα’’ οι νέοι εισβολείς στα σπίτια μας.