e-clean.gr

 e-clean.gr 

e-clean1

e-clean.gr Παπανικολή 17  12242 Αιγάλεω Αττική

Τηλέφωνο: 210 4829839  6932245887   info@hygienichome.gr


ΠΑΓΙΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ


MONITORING TRAP   
FOR INSECTS       NON TOXIC

DSC_000 90201Παγίδα έλεγχου με ελκυστικό άρωμα, χωρίς τοξικές ουσίες.

Για έρποντα και βαδιστικά έντομα:

Κοριοί, Σκόρος των ρούχων, Σκαθάρι της γούνας Carpet Beetle)

Σκαθάρι των χαλιών, (Coleoptero Οικογένεια Dermestidae),

Ψιλούς, Κατσαρίδες, Μυριόποδα,κλπ

Μικροβιολογική & Βακτηριακή Απολύμανση.

Sera Apolymantiko1.Η εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης , αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων ,2,3,4,(98/8EC). Sera Απολυμαντικό pdf  «Απολυμαντικό ευρέως φάσματος  χρησιμοποιείστε το  με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση»

Sanosil-serviceΤο Sanosil ® Disinfection Απολυμαντικό Υπερτερεί γιατί μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ‘‘μικρόβιο που κατάφερε να αναπτύξει μια αντίσταση ενάντια του’’.

Το δε Sanosil SUPER 25 ως απολυμαντικό είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ. Sanosil Περισσότερα…«Απολυμαντικό ευρέως φάσματος  χρησιμοποιείστε το  με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση»

mikrozid_sensitive_wipes_psmikrozid® sensitive wipes :

Έτοιμα για χρήση εμποτισμένα απολυμαντικά μαντηλάκια επιφανειών και αντικειμένων, ιατρικών συσκευών σε χώρους Νοσοκομείων & ιατρείων ,κατάλληλο για επιφάνειες ευαίσθητες στις αλκοόλες, χωρίς αλδεΰδες και αλκοόλες, στεγνώνει γρήγορα, βασισμένο σε τεταρτοταγή άλατα του αμμωνίου.

Περισσότερα…Mikrozid sensitive wipes

 

Desmanol® pure

Desmanol pure 1Μια αξιόπιστη εφαρμογή η οποία δημιουργεί στο μέγιστο βαθμό, μια απόλυτη ασφάλεια στην υγιεινή των χεριών , με την παραλαβή των χαλιών.

Ρωτήστε μας για το Desmanol® pure , ένα έτοιμο προς χρήση αλκοολικό διάλυμα για την υγειονομική απολύμανση των χεριών.

Χωρίς χρώμα και άρωμα, ως εκ τούτου απαλό στο δέρμα, δραστικό κατά των βακτηριδίων, μυκήτων και ιών. Προστατεύει και περιποιείται το δέρμα μέσω ενός συστήματος αναζωογόνησης και ενυδατικών παραγόντων.

Το βίντεο για την απολύμανση των χεριών είναι στο YouTube  https://youtu.be/b7r-k6KHqwc

 “Green & Bio Decontamination” Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης