Εφαρμογές Πλυντηρίων

Η Ανακύκλωση του ειδή οζονισμένου κρύου νερού (ανακτημένου νερού), με το ίδιο σύστημα της εναλλακτικής μεθόδου απολύμανσης,

    Home / Εφαρμογές Πλυντηρίων

Εφαρμογές Πλυντηρίων

Ιδανικές Εφαρμογές για:

Οποιοδήποτε είδος πλυντηρίου, στεγνού ή νερού

Βιομηχανικά πλυντήρια χαλιών

Βιομηχανικά πλυντήρια ιματισμού

Επαγγελματικά πλυντήρια ( Landry)

 Καθαριστήρια – στεγνοκαθαριστήρια

Εφαρμογές Όζοντος για Οικονομικά, Μικροβιολογικά και Περιβαλλοντικά Οφέλη.

Η  Οζονοποίηση (με καταλυτική διεργασία υψηλής απόδοσης), εξουδετερώνει αποτελεσματικά, σίδηρο, μαγγάνιο και υδρόθειο,αυτό το τρομερό τρίο που προκαλεί προβλήματα , οσμής και χρώματος στο νερό που επηρεάζουν αρνητικά τους οικιακούς, εμπορικούς και βιομηχανικούς χρήστες.

Η κορυφαία τεχνολογία οζονισμένου κρύου νερού (με καταλυτική διεργασία υψηλής απόδοσης), για πλύσιμο , είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική αφού αντιδρά πολύ γρήγορα, διασπώντας τους ρύπους στην επαφή  με  πολύ λιγότερα απορρυπαντικά ,αυξάνει την ‘’υφαντική ζωή’’, μειώνει το ενεργειακό κόστος, επιτρέποντας ταχύτερους ρυθμούς με μικρότερους χρόνους πλήρωσης, ξεβγάλματος αλλά και στεγνώματος, μειώνοντας συγχρόνως και την υπολειμματικότητα. Παρόλο που η εφαρμογή του όζοντος είναι ένας από τους πιο φιλικούς προς το περιβάλλον τρόπους απολύμανσης, χρειάζεται μεγάλη προσοχή ακόμα και με την άμεση έγχυση του στο νερό πλύσης, κατά την διαδικασία εφαρμογής του, πάντα με πιστοποιημένα συστήματα.

Εξελιγμένη εναλλακτική διαχείριση επαναχρησιμοποίησης ανακτημένου νερού.

Η Ανακύκλωση του ειδή οζονισμένου κρύου νερού (ανακτημένου νερού), μπορεί να γίνει ποιο οικονομικά με το με το σύστημα της εναλλακτικής μεθόδου απολύμανσης, διότι οι συγκεντρώσεις του χημικού φορτίου, σε επίπεδα COD, θα είναι πολύ μικρότερες.

Αν πάρουμε σαν παράδειγμα τα βιομηχανικά πλυντήρια ιματισμού που καταναλώνουν περίπου από 60(m³) – 110 (m³) κυβικά νερό την ημέρα ,ή τα βιομηχανικά πλυντήρια καθαρισμού ταπήτων (Ταπητοκαθαριστήρια ) που καταναλώνουν  από 20(m³) – 60 (m³) κυβικά νερό την ημέρα, μιας και οι υποχρεώσεις για κατανάλωση νερού είναι μεγάλες. Η κάλυψη των αναγκών μπορεί να γίνει με την επαναχρησιμοποίηση του γκρίζου νερού που μπορεί να φτάσει το 40%- 60% , το δε υπόλοιπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εμπλουτισμό δικτύων, για άρδευση καλλιεργειών , περιβαλλοντική προστασία αστικού πράσινου,  πυρασφάλεια , κλπ. ακόμα και με ανταποδοτικά οφέλη.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΖΟΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ (TORRE DI CONTATTO COMPLETO DI)

Πληροφορίες με email στο info@hygienichome.gr,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887 

Σχετικά Άρθρα

Εναλλακτικές διαχειριστικές εφαρμογές καθαριότητας εναρμονισμένες στην εξωστρέφεια του σήμερα.

Εφαρμογές Όζοντος για Οικονομικά, Μικροβιολογικά και Περιβαλλοντικά Οφέλη.

Εξελιγμένη εναλλακτική διαχείριση επαναχρησιμοποίησης ανακτημένου νερού.

Εναλλακτικές μέθοδοι ανασταλτικής ‘‘αντιπαρασιτικής ασφάλειας’’ ταπήτων.!!

Καθαρά οφέλη με εξελιγμένες εναλλακτικές διαχειριστικές λύσεις στους τομείς παραγωγής.

Ανασταλτική ανάπτυξη και στους «Bug bugs».!!!

‘‘Καταλυτική Οζονοποίηση’’: Μια πολλά υποσχόμενη προηγμένη τεχνολογία οξείδωσης.