Cleaning Advisors

Όταν έχετε αγοράσει το καλύτερο ... ...δεν αναμένετε τίποτα λιγότερο !!!

  Home / Σύμβουλοι καθαριότητας

Σύμβουλοι καθαριότητας

Τι είναι ο σύμβουλος καθαριότητας και τι θα μου προσφέρει? 

Ο σύμβουλος καθαριότητας έχει εξειδικευθεί και είναι εκπαιδευόμενος από άτομα με 35ετή εμπειρία στον καθαρισμό (συμπεριλαμβάνοντας και την ερευνά ειδικά για την Ελλάδα)* ώστε να σας ενημερώσει στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε από τις αλλεργίες της οικιακής σκόνης αλλά και γενικά στην καθαριότητα. Λειτουργεί με ευαισθησία, υψηλές προδιαγραφές ακεραιότητας και κοινωνικής συμπεριφοράς στα προβλήματα των αλλεργιών τηρώντας πάντα το επιχειρησιακό απόρρητο. Θα έρθει στο χώρο σας (On The Spot) και θα σας βοηθήσει να ενημερωθείτε δοκιμάζοντας, συμμετέχοντας και συγκρίνοντας, για να έχετε την δική σας άποψη για τα εξής:

 • Ένας οπτικός έλεγχος σε όλους τους εσωτερικούς χώρους για αδυναμίες στις προβληματικές περιοχές .
 • Θα πάρτε δείγματα ρύπων σκόνης και περιττώματα άκαριων μαζί με τα αποσυνθεμένα μέρη τους από τις μοκέτες, τις ταπετσαρίες και τα στρώματα.
 • Θα εξετάσει για τη σχετική υγρασία στους χώρους, τους υγραντές και τους εξαγνιστές του αέρα.
 • Θα εξετάσει την ηλεκτρική σκούπα σας για να εξασφαλίσετε ότι κάνει την εργασία που σχεδιάστηκε να κάνει, αλλά και τι πρέπει να προσέχετε και πώς να το αντιμετωπίζετε όταν η σκούπα σας ανακυκλώνει την σκόνη η και όταν έχει φίλτρο HEPA η φιλτράρει την σκόνη μέσα από νερό, υποτίθεται ότι καθαρίζει αλλά αφήνει ένα μεγάλο πόστο σκόνης πίσω της.
 • Θα εξετάσει και θα διαπιστώσετε γιατί ένας ατμοκαθαριστής από μόνος του δεν μπορεί να καθαρίσει σε βάθος το στρώμα, το σαλόνι ή την μοκέτα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο σύμβουλος καθαριότητας δεν είναι γιατρός. Διευκρινίζουμε ότι για τους πάσχοντες από αλλεργίες, τα δείγματα για την δοκιμή του Acari-Test (προσδιορισμός από περιττώματα ακέρεων σκόνης) πρέπει να τα εξετάσει ο αλλεργιολόγος τους.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι όπως “η ημιμάθεια είναι χειρότερη από τη αμάθεια”
Έτσι και το “υποτίθεται καθαρό είναι πιο επικίνδυνο από το βρόμικο”.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνδέουν την υγεία με τον εσωτερικά περιβάλλοντα χώρο. Μετά από αυτές τις ενημερωτικές αποδείξεις θα ξέρετε ποιοι τύποι εσωτερικών ρύπων μπορούν να είναι παρόντες στους εσωτερικούς χώρους και τι μπορείτε να κάνετε για να τους ελαχιστοποιήσετε ώστε να μειώσετε την έκθεσή σας στα εσωτερικά αλλεργιογόνα ή και να απαλλαγείτε από αυτά.

Με όλες τις πληροφορίες μαζεμένες ο σύμβουλος καθαριότητας θα είναι σε θέση να σας δώσει τις λύσεις για οποιαδήποτε ανιχνευμένο πρόβλημα. Επιπλέον, θα σας ενημερώσει πώς να διατηρήσετε πιο αποτελεσματικά τους εσωτερικούς χώρους με τα “εργαλεία” που εσείς καθαρίζετε ή ποιους “τύπους εργαλείων” μπορεί να χρειαστείτε, αλλά και για προϊόντα, ολοκληρωμένες λύσεις, με Πλήρη και Ολοκληρωμένη Υποστήριξη.

Η διατήρηση ενός καθαρού χώρου δεν είναι περίπλοκη όταν όλα τα άτομα που ασχολούνται με τον καθαρισμό, καταβάλλουν μια ιδιαίτερα μικρή συνειδητή προσπάθεια.

Πρέπει οι υπεύθυνοι στους τομείς της καθαριότητας, να ζητούν αυστηρές προδιαγραφές στις πρόσφορες από τα συνεργεία καθαρισμού εκτιμώντας πρώτα την ποιότητα, βάση του εξειδικευμένου μηχανολογικού εξοπλισμού, με ένα επιτόπιο “Test Drywell” και όχι τις χαμηλές τιμές.

Και μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε όταν:

 1. Καθαρίζετε και στο τέλος η σκόνη έχει επανέρθει στα έπιπλα σας.
  2.Στρώνετε τα χαλιά σας και εμφανιστούν (κιτρινίλες, ξεβάμματα, αλλαγή φοράς πέλους)
  3. Κάτω από τα χαλιά σας παραμένει κοπτική άμμος ή σκόνη .
  4. Δεν φεύγουν τα χνούδια ,τρίχες επάνω από τα σαλόνια, την μοκέτα ή τα χαλιά.
  5.Τα χαλιά βγάζουν πολύ χνούδι.
  6. Ο κοκκοφοίνικας λεκιάσει.
  7. Πλένετε την μοκέτα σας και μυρίζει.
  8. Συμβεί κάποιο ατύχημα από λεκέδες.
  9. Αισθανθείτε να μυρίζει η σκούπα σας.
  10.Όταν αντιμετωπίζετε πρόβλημα αλλεργίας από την οικιακή ”σκόνη”

Ζητάτε πάντα τα ”ανταποδοτικά οφέλη” που είναι μόνο για σας!

Την προσφορά μιας Ανώτερης Υπηρεσίας του Cleaning Advisors για
τα Απόλυτα Πρότυπα ενός Πλήρους και Υγιεινού Καθαρισμού.

Προσοχή: Μην καλέσετε ποτέ φίλους η γνωστούς. Δεν πρέπει να ξέρουν τι “υπάρχει” στο δικό σας χώρο. Λειτουργούμε με ευαισθησία, υψηλές προδιαγραφές ακεραιότητας και κοινωνικής συμπεριφοράς στα προβλήματα των αλλεργιών, ώστε να τηρείτε το “απόρρητο της καθαριότητας” χωρίς να γίνετε το σπίτι σας η ο επαγγελματικός σας χώρος “εμπορικό κέντρο επιδείξεων”.

Ζωντανή Ενημέρωση – Σημαίνει – Σωστή Επικοινωνία
Σωστή Ενημέρωση – Σημαίνει – Σωστή Επιλογή

Τηλεφωνήστε στο τηλ : 2104829839
Emergency: 693.66.54729.
Στην ηλεκτρονική διεύθυνση: cleaningadvisors@hygienichome.gr  με πλήρη στοιχεία και θα έχετε Δωρεάν ενημέρωση.

Σχετικά Άρθρα

Χρήσιμες οδηγίες για την καλή συντήρηση των εσωτερικών χώρων.

Οδηγίες συντήρησης χαλιών.