Bio-εφαρμογές Καθαρισμού Αυτοκινήτων

Προσφέρετε ευεξία και άνεση στα ταξίδια των πελατών σας

    Home / Bio-εφαρμογές Καθαρισμού Αυτοκινήτων

Bio-εφαρμογές Καθαρισμού Αυτοκινήτων

Προσφέρετε ευεξία και άνεση στα ταξίδια των πελατών σας!


Μετά από τις εγγυημένη εφαρμογή Bio-απορρύπανσης, δημιουργήστε εξυγίανση απολύμανση με Καταλυτική Οινοποίηση στον εσωτερικό χώρο, εξασφαλίζοντας μικροβιολογική ασφάλεια και στα μέσα μεταφοράς με την μέθοδο BiOzone-Auto Care.

Έχοντας ως γνώμονα πάντα το ότι η καθαριότητα είναι πολιτισμός, η αντιμετώπιση της αύξησης ιών, βακτηρίων, αλλά και η αύξηση της ανθεκτικότητας των πληθυσμών σε πολλά παράσιτα (ζωικών εχθρών), μας δημιουργεί αυξανόμενες ανάγκες με απαιτήσεις , απέναντι στα προβλήματα της “ εσωτερικής επιμόλυνσης’’, αναδεικνύοντας δε απαραίτητη την ανάπτυξη των εξειδικευμένων προγραμμάτων με μεθόδους υψηλής ποιότητας (Bio- decontamination Unit) αντιρρυπαντικής τεχνολογίας

Healthy Interior Environment: Ένα πρόγραμμα φροντίδας, με καινοτόμους μεθόδους ολοκληρωμένων περιβαλλοντικών και υγειονομικών εφαρμογών, για την υλοποίηση παροχής σύγχρονων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, με απώτερο στόχο την διασφαλισμένη βελτίωση της υγιεινής των εσωτερικών χώρων των αυτοκίνητων με άμεση χρήση.

Η ανάδειξη της επικεντρωμένης πρόληψης για «μικροβιολογική ασφάλεια» στην Δημόσια Υγιεινή των εσωτερικών χώρων, προσδιορίζει την επιτακτική ανάγκη λήψης μέτρων , εναρμονισμένα πλήρως με τις ποιο οικονομικά έξυπνες λύσεις .

Ένα πλήρες, επαγγελματικό σύστημα φροντίδας και συντήρησης των εσωτερικών χωρών, σχεδιασμένο για πολλαπλές εφαρμογές, καλύπτει τις επαγγελματικές Bio-εφαρμογές απορρύπανσης όλων των χώρων σε Maximum απόδοση, αλλά με Minimum κατανάλωση ενέργειας, (675 watt) , Έγκριση “Green Label” του CRI για αφαίρεση ρύπων, σκόνης με τα ‘ερεθιστικά αλλεργιογόνα’’, ακόμη και από τα πιο δυσπρόσιτα σημεία, χωρίς να καταστρέφει το επεξεργάσιμο αντικείμενο.

Οι αιωρούμενοι μικροοργανισμοί και τα παράγωγά τους υπάρχουν ως ένα βαθμό σε κάθε χώρο,π.χ  (βακτηρίδια, μύκητες, ιοί, σπόρια, αιωρούμενη σκόνη , περιττώματα ακάρεων, μικροσκοπικά ‘’τεμαχίδια’’ εντόμων, τριχίδια ποντικών, αντιγόνα ζώων και πτηνών) . Η είσπνευση τους μπορεί να προκαλέσει διάφορες αλλεργικές αντιδράσεις, αναπνευστικές διαταραχές, υπερευαισθησία σε ασθένειες και λοιμώξεις. Οι εφαρμογές ‘‘περιβαλλοντολογικής  εξυγίανσης ανά όγκο »   του αέρα σε εσωτερικούς χώρους κρίνεται απαραίτητο,για την δέσμευση με δυνατότητα καταστροφής σωματιδίων έως και 0,1 μικρών , αιωρούμενων μικροοργανισμών, σπόριων, βακτηριδίων, ιών, μυκήτων, κλπ

Active Disinfection : Μετά τις Bio-Εφαρμογές επαγγελματικού καθαρισμού εφαρμόζουμε την ενδεικνυόμενη και ασφαλή μέθοδο πλυσίματος. Η ολοκλήρωση των εφαρμογών γίνεται με το Επαγγελματικό σύστημα με την εξειδικευμένη μέθοδο ενεργής απολύμανσης (Active Disinfection), ως ένας ποιο ισχυρός παράγοντας απενεργοποίησης για να μπορεί να επιτύχει ακόμη πιο έντονα αποτελέσματα από ένα συμβατικό καθαριστικό ατμού.

Συνδυάζει, το δυναμισμό της περιστροφικής ανάδευσης και την δυναμική της ταυτόχρονης αναρρόφησης , με την απολύμανση όλων των επιφανειών και με ινώδη υλικά, (ταπετσαρία, μοκέτα), εκμηδενίζοντας την ύπαρξη από τρεξίματα, κιτρινίλες, υγρασίες και μούχλα που προκαλούν κακοσμία, ανάπτυξη μυκήτων και καταστροφές, ελαχιστοποιώντας το χρόνο στεγνώματος για άμεση παράδοση.

Sera Απολυμαντικό pdf :Εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ απολυμαντικό ευρέως φάσματος, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων ,2,3,4,(98/8EC), χωρίς αρώματα και χρωστικές ουσίες.

Η Bio -απολύμανση ανά όγκο Bio–Disinfection σε εσωτερικούς χώρους, μπορεί να ολοκληρωθεί  με την  αξιόπιστη χρήση του όζοντος (O 3) ‘‘Καταλυτική Οζονοποίηση ’’ , ( διεργασία  υψηλής απόδοσης για επαναφορά όζοντος σε οξυγόνο ), χωρίς τη χρήση χημικών, παρέχοντας την μέγιστη ασφάλεια απέναντι στον άνθρωπο, την περιουσία αλλά και το περιβάλλον.

Προσοχή:  Η καθαριότητα και το πλύσιμο αντικειμένων και επιφανειών αλλά και του όγκου (m³) ενός χώρου, δεν αντικαθιστούν τις μεθόδους απολύμανσης, όπως και οι μέθοδοι απολύμανσης δεν αντικαθιστούν καθαριότητα και πλύσιμο, αντικειμένων και επιφανειών αλλά και του όγκου (m³) ενός χώρου.

Πληροφορίες με email στο info@hygienichome.gr,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887 

ΥΓ.  Η Єvgenikos Group, έχει συνάψει συνεργασία, με την Ελληνική τουριστική εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων Aegean Rent, για την διατήρηση του στόλου της στα υψηλότερα στάνταρ, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα υγιεινής, με την μέθοδο BiOzone-Auto Care. 

Σχετικά Άρθρα

Καθαριότητα και Υγιεινή στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Διαταραχές με Αυξημένη Επικινδυνότητα στις Λοιμώξεις.

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Με Εφαρμογή Κανόνων Υγιεινής ή Χωρίς;!!!