Hygienic Home | Το σπίτι της καθαριότητας!

Ανακαλύψτε τα νέα μας καθώς και ενδιαφέροντα και χρηστικά άρθρα για οτιδήποτε αφορά την καθαριότητα και την υγιεινή σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους..

Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Διαχειριστικών Λύσεων και στις Επιστημονικές Τεχνικές Μελέτες Περιβαλλοντικής και Υγειονομικής Σημασίας

Για την αντιμετώπιση των ποικίλων οργανισμών , περιβαλλοντικής και υγειονομικής σημασίας, στους κατοικημένους χώρους , πέραν των πληροφοριών επί της μορφολογίας, βιολογίας, οικολογίας αυτών, χρειάζεται και πλήρης ενημέρωση των διάφορων μεθόδων και πρακτικών μαζί με τα Πρωτόκολλα επαγγελματικών εφαρμογών τους.

Όταν για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παρασίτων ( I.P.M), ο επιστήμονας θα πρέπει να συντάξει την επιστημονική τεχνική μελέτη ,  οπού ο καταναλωτής θα έχει πλήρη ενημέρωση εκ των προτέρων , για το τι προεργασία πρέπει να γίνει πριν ή/και μετά από οποιαδήποτε επιστημονική εφαρμογή απεντόμωσης, ή και μετά από  άμεση & στοχευόμενη επέμβαση μυοκτονίας, άλλα και τις μεθόδους με τα πρωτόκολλα εφαρμογών τους, εναρμονισμένα  πλήρως με τα συστήματα ποιότητας ISO/HACCP, τότε θα πρέπει:

  • Πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή απεντόμωσης , σχεδόν πάντα, ο προσβεβλημένος χώρος πρέπει να καθαρίζεται- απορρυπαίνεται  , μιας και «το καλύτερο εντομοκτόνο είναι η καθαριότητα» και ότι «το πιο δραστικό όπλο κατά των προσβολών είναι τα εξειδικευμένα επαγγελματικά συστήματα απορρύπανσης» (π.χ. ειδικές σκούπες) ,οπού αφαιρούνται σκόνες, μαζί μ ε ένα μεγάλο ποσοστό από αυγά αλλά και έντομα κλπ.
  • Όπως στην προεργασία εφαρμογών στους εσωτερικούς χώρους, για αντιμετώπιση προβλημάτων, από Ακάρεα (Dust mites), Άκαρι της ψώρας, Αρπακτικά ακάρεα, Ψείρες του σώματοςΜούχλα σε στρώμαΜούχλα σε Χαλιά, τα – Ptinidae- τα έντομα αίνιγμα, αλλά και για με Κοριούς, Ψύλλους , Ακάρεα των περιστεριών, Τσιμπούρια , Έντομα υφασμάτων – χαλιώνκλπ, .
  • Με επικέντρωση στην ασφάλεια & πρόληψη για την δημόσια υγεία, μετά από κάθε εφαρμογή απεντόμωσης π.χ. για Κατσαρίδες  σε χώρο με αποθήκη τροφίμων , οπού έκτος του ότι είναι έντομα υψηλού κινδύνου για τη δημόσια υγεία,  πρέπει να επαλειφθούν και τα αιωρούμενα μικροσκοπικά ‘’τεμαχίδια’’ τους, γιατί  μπορούν  να δημιουργήσουν προβλήματα υγείας.
  • Το ίδιο επιβάλετε να γίνει και μετά από  κάθε άμεση & στοχευμένη επέμβαση μυοκτονίας, για τα αιωρούμενα μικροσκοπικά ‘’τριχίδια’’ τους, όπου μετά την εφαρμογή  του εξονυχιστικού καθαρισμού εφαρμόζεται η  ‘‘Περιβαλλοντολογική Bio-Εξυγίανση  κατ’ όγκο’’.
  • Δεδομένου του ότι, πχ οι κατσαρίδες και οι ποντικοί, δεν γνωρίζουμε από που έχουν περάσει, πρέπει να εφαρμοστεί υποχρεωτικά απολύμανση  κατ’ όγκο με  (‘‘Καταλυτική Οζονοποίηση ’’Ozone  O³), χωρίς τη χρήση χημικών (Green-Decontamination) ή/και με την χρήση π.χ  νεφελοποιητή ( Cold fogger  με H2O2) και εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ απολυμαντικό ,(Bio Sanitizers) , εξασφαλίζοντας έτσι μια ‘’Ασπίδα προστασίας ’’ με την αποτελεσματικότερη «μικροβιολογική ασφάλεια».

Αξιοποιώντας την Εναλλακτική και πιο Δημιουργικά Ελκυστική Επιλογή της Ολοκληρωμένης Υποστήριξης των Διαχειριστικών Λύσεων  του Greenest  ,  ως εργαλείο αναβάθμισης των υπηρεσιών σας, επιτυγχάνεται το πιο επιδιωκόμενο πλεονέκτημα στην αγορά ,με την  Μεγαλύτερη Προστιθέμενη Αξία στις υπηρεσίες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε μαζί μας, στα Τηλ. 2104829839, 6932245887, ή στα e-mail: vgenis@otenet.gr,

Ιωάννης Βγενής

Cleaning Advisor

Πηγή:  http://hygienichome.gr/ολοκληρωμένη-υπο…ριξη-διαχειριστι/ ‎

Σχετικά Άρθρα

Επενδύσεις στην συνεχή βελτίωση των ενσωματωμένων παροχών υψηλής ποιότητας με ‘‘Σεβασμό στις ανάγκες του καταναλωτή’’

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο: Διαχειριστικές Εφαρμογές Περιβαλλοντικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος , σε Εσωτερικούς Χώρους.