Hygienic Home | Το σπίτι της καθαριότητας!

Ανακαλύψτε τα νέα μας καθώς και ενδιαφέροντα και χρηστικά άρθρα για οτιδήποτε αφορά την καθαριότητα και την υγιεινή σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους..

 Φροντίζω να Ζω Ανθρώπινα

Ένα Πρόγραμμα βελτίωσης των συνθηκών, ως μια αποτελεσματική και αξιόπιστη εναλλακτική λύση, που ξεπερνά τα πρότυπα της αποτελεσματικότητας, για προστασία της Υγείας στους εσωτερικούς χώρους.

Ένας ‘’ανθυγιεινός εσωτερικός χώρος’’ μπορεί να μετατραπεί σε καθαρό, υγιεινό και ασφαλή, χρησιμοποιώντας τα Πρωτόκολλα επαγγελματικών εφαρμογών για ένα Υγιεινό εσωτερικό περιβάλλον (Healthy Interior Environment)

  Κερδίστε Πολλαπλά Ανταποδοτικά Οφέλη: 

1) α) Από την  ‘‘περιβαλλοντολογική Bio- εξυγίανση κατά όγκο »- , προσαρμοσμένη στα  Πρωτόκολλα επαγγελματικών εφαρμογών  για τα νέα πρότυπα της έννοιας του ‘’καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο”.

β) Τις Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με επαγγελματικές εφαρμογές Bio- απολύμανσης κατά όγκο και την εφαρμογή της  μεθόδου BiOzone με την αξιόπιστη χρήση του Ozone (όζοντος O 3), χάριν της  ‘‘Καταλυτικής Οζονοποίησης ’ ( διεργασία  υψηλής απόδοσης για επαναφορά όζοντος σε οξυγόνο ).  Μια άκρος  φιλική μέθοδος εναλλακτικής τεχνολογίας ελέγχου,  μικροοργανισμών, μυκοτοξίνων, φυτοτοξινών, παθογόνων ιών, επιβλαβών βακτηρίων κ.λ.π., χωρίς τη χρήση χημικών,  (Green-Decontamination), παρέχοντας την μέγιστη ασφάλεια  απέναντι στον άνθρωπο, την περιουσία αλλά και το περιβάλλον και ένα ποιοτικά άρτιο αποτέλεσμα στα πρότυπα του ”Απόλυτα Καθαρού ” των εσωτερικών χώρων.

Η Bio -απολύμανση κατά όγκο, μπορεί να ολοκληρωθεί και με την  αξιόπιστη εναλλακτική λύση (Bio- Sanitizers) , μια εναέρια και επιφανειακή απολύμανση ολόκληρου δωματίου της πρωτοποριακής μεθόδου Whole Room Disinfection.

2) Ανταποδοτικά Οφέλη,  από τα προγράμματα του Απορρυπαίνω – Εξυγιαίνω –  Εξοικονομώ, με την Απορρύπανση Αναζωογόνηση, Εξυγίανση και Απολύμανση των χαλιών στο χώρο σας.

3) Ρωτήστε πως θα Κερδίστε ένα επιπλέον Ανταποδοτικό Όφελος  !!!

Για σας που έχετε μηχανήματα καθαρισμού στρωμάτων (π.χ Kirby), ρωτήστε μας πως μπορείτε να  Κερδίστε επιπλέον Ανταποδοτικά Οφέλη, από τις εφαρμογές Bio-Mattress Cleaning με το “Ανέγγιχτο πλύσιμο”, όπου αφαιρούνται επιπλέον κιτρινίλες, τρεξίματα, αίμα, ακόμα και «μούχλα», για μικροβιολογική & βακτηριακή απολύμανση, εξουδετερώνοντας παθογόνα μικρόβια, βακτηρία, ιούς, ζύμες και μύκητες, με την εφαρμογή των εγκεκριμένων από τον Ε.Ο.Φ απολυμαντικών.

‘‘Οι προκλήσεις για την «μικροβιολογική ασφάλεια» και οι κίνδυνοι από την επανεμφανίσει προβλημάτων που είχαν εξαφανιστεί από την καθημερινότητα μας, οδηγούν τα νέα πρότυπα φυσικών εναλλακτικών λύσεωνγια την διασφάλιση μιας καλύτερης ποιότητας στους εσωτερικούς χώρους.’’

Και ποτέ δεν ξεχνάμε : 

Μετά από κάθε εφαρμογή Μυοκτονίας – Απεντόμωσης σε εσωτερικούς χώρους, πρέπει να γίνεται, πλήρη καθαριότητα με Εξειδικευμένες Bio-Εφαρμογές Επαγγελματικής απορρύπανσης, εξυγίανσης και απολύμανση κατά όγκο. 

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή  στην επιλογή της μεθόδου , γιατί μια εφαρμογή χωρίς την επαγγελματική κατάρτιση, τον απαιτούμενο επαγγελματικό εξοπλισμό, θα μπορούσε να αποφέρει αρνητικά αποτελέσματα, με επιμόλυνση κλπ στους εσωτερικούς χώρους.

Πληροφορίες με email στο info@hygienichome.gr,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Πηγή: http://hygienichome.gr/φροντίζω-να-ζω-ανθρώπινα/ ‎

Σχετικά Άρθρα

Βρείτε ένα καθαρό χώρο για σας!!

Τι γνωρίζετε για τους ‘’άγνωστους κίνδυνους’’ μετά τον καθαρισμό των στρωμάτων;

Το υποτίθεται καθαρό δεν εξαλείφει το ‘’ανθρώπινο λάθος’’ έναντι μολυσματικών παραγόντων.

Bio-Απορρύπανση, Bio-Εξυγίανση, Bio-Απολύμανση.!!

Οι εξελίξεις της επικίνδυνης και πολυδάπανης μούχλας !!!

Καθαρισμός Στρωμάτων: ‘‘ Ατμισμός’’ ή Απορρύπανση;

Τα περί Bio-λογικών καθαρισμών στα υπνοδωμάτια.!!

Τι Πρέπει να Προσέξετε πριν Καθαρίσετε τα Στρώματα.

Εξασφαλισμένη αντιμετώπιση επιβλαβών οργανισμών σε εσωτερικούς χώρους.

Διασφαλισμένη υγιεινή χώρων διαχείρισης φροντίδας κατ’ οίκον.

Διαχειριστική αποκατάσταση προβλημάτων σε εσωτερικούς χώρους.

Διαχείριση Αέριας Ρύπανσης στους Εσωτερικούς Χώρους.