Απεντομώσεις

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts

    Home / Απεντομώσεις

Απεντομώσεις

Απεντομώσεις

Η Hygenichome με τους προτεινόμενους επιστήμονες στην Αναζήτηση του  P.C.S. Εφαρμοστή στην Περιοχή σας σας δίνει την δυνατότητα μέσα από το πρόγραμμα  Reciprocity, να έχουν μια πλήρη λύση στα προβλήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος που μπορεί να έχουν.

Οι προτεινόμενοι επιστήμονες εφαρμόζουν ειδικές προληπτικές ή κατασταλτικές μεθόδους, αποτελεσματικά κατάλληλες και ασφαλείς για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Οι μέθοδοι καταπολέμησης γίνεται με βιοκτόνα σκευάσματα τελευταίας γενιάς, ασφαλή , αποτελεσματικά και εγκεκριμένα από την αρμόδια Διεύθυνση Φυτοπροστασίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Συσκευές σύλληψης ιπτάμενων εντόμων

Οι ειδικές συσκευές σύλληψης ιπτάμενων εντόμων , πληρούν τις προδιαγραφές τις ευρωπαϊκής ένωσης με την οδηγία 94/43 σύλληψης ιπτάμενων εντόμων σε κολλώδη επιφάνεια (όχι θρυμματισμό εντόμου) συμβατό με πρόγραμμα HACCP.

Σύμφωνα με την νομοθεσία, οι εφαρμογές απεντόμωσης-μυοκτονίας-απολύμανσης, είναι απαραίτητο να εφαρμόζονται  συστηματικά σε κάθε χώρο που έχει πολύ κόσμο (Χ.Μ.Ε), καθώς και σε χώρους εστίασης, παραγωγής, αποθήκευσης και πώλησης τροφίμων, με πιστοποιημένη διαδικασία HACCP και έλεγχος ISO.

Η διαχείριση της ανωτέρω δραστηριότητας, έχοντας άμεση σχέση με την ανθρώπινη υγεία, περιλαμβάνει μελέτη και ειδικό σχεδιασμό στην εφαρμογή, ανάλογη με την κάθε περίπτωση, όπου μπορούμε να προσφέρουμε.

Προσοχή :  Ακάρεα, κοριοί, ψύλλοι, σκόρος, σαράκι, κατσαρίδα δεν Απολυμαίνονται

Στην Ελλάδα παρατηρείται συχνά στην καθημερινότητά μας, το φαινόμενο της εσφαλμένης χρήσης λέξεων και όρων, με αποτέλεσμα άλλο να λέμε και άλλο να εννοούμε. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την Απολύμανση.

Αυτό γιατί η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων έχουν ταυτίσει τις κατσαρίδες,- γενικά έντομα και Τρωκτικά (Μυοκτονία)- με την λέξη Απολύμανση.

Έτσι πιστεύουν ότι για να καταπολεμήσουν κατσαρίδες ,πρέπει να αναζητήσουν κάποια  εταιρεία ή γραφεία, που θα πραγματοποιούν Απολυμάνσεις και όχι Απεντομώσεις ή Μυοκτονίες.

Πρέπει λοιπόν για την καταπολέμηση των κατσαρίδων και γενικότερα των εντόμων , να χρησιμοποιούμε τον σωστό όρο Απεντόμωση, ενώ όταν πρόκειται για την καταπολέμηση τρωκτικών τον σωστό όρο Μυοκτονία.

Βλέπε Ορισμοί – Απολύμανση

Βλέπε Ορισμοί – Βιοκτόνα

Πληροφορίες με email στο info@hygienichome.gr,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους προτεινόμενους επιστήμονες , στην Αναζήτηση του  P.C.S. Εφαρμοστή στην Περιοχή σας, Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται προς ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Όσο το ενδιαφέρον για μια καλύτερη ποιότητα ζωής………..

Πηγή:  http://hygienichome.gr/τα-περί-bio-λογι…ρισμών-στα-υπνοδ/

για να συζητήσετε μαζί του, για το πώς μπορεί να σας δώσει μια ολοκληρωμένη λύση.

Ενημερωτικό Υλικό Επιμορφωτικά Σεμινάρια Ι.Γ.Ε. Δεκέμβρης 2018

Σχετικά Άρθρα