Φιλοσοφία

Ο μέγιστος βαθμός καθαρότητας – ιδιότητα του καθαρού –…. για μια απόλυτα υγιεινή διαβίωση!

    Home / Φιλοσοφία

Φιλοσοφία

Ο μέγιστος βαθμός καθαρότητας ιδιότητα του καθαρού …. για μια απόλυτα υγιεινή διαβίωση!

Γνωρίζοντας ότι η καθαριότητα είναι πολιτισμός, τότε θα πρέπει να ξέρουμε ότι με τη σωστή ενημέρωση μπορεί να γίνει πρόληψη, για την προάσπιση της υγείας από την ρύπανση του εσωτερικού περιβάλλοντος, ώστε να μπορούμε να προλάβουμε ή να μετριάσουμε τις επιπτώσεις από σοβαρές ασθένειες.

Η Υγεία, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, δεν είναι η απλή απουσία της αρρώστιας ή αναπηρίας, αλλά η κατάσταση της πλήρους σωματικής, φυσικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας. Η διατήρησή της όμως έχει ως προϋπόθεση, την αρμονική ισορροπία ανάμεσα στο περιβάλλον και στο άνθρωπο. Για την προαγωγή της υγείας, δεν φθάνει μόνο η εξέλιξη της ιατρικής και των άλλων επιστημών, αλλά χρειάζεται συνεργασία των ανθρώπων ώστε να προλαμβάνουν την προάσπιση της, από σοβαρές ασθένειες.

Ο τρόπος λειτουργίας της Hygienichome  παρέχει διασυνδέσεις με επιλογές, πρόσβαση, καθοδήγηση και πληροφόρηση, μέσα σε ένα ευρύ αντικείμενο προσφοράς υπηρεσιών, με κάλυψη των αναγκών για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής διαβίωσης . Οι συνεργαζόμενοι Σύμβουλοι Υγειονομικού και Περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος , μέσα από τα καινοτόμα προγράμματα The Cleanliness Today , μελετά προσεκτικά τις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου που δραστηριοποιείστε, προσφέροντάς σας ‘’ασφαλή προστασία’’ μιας διασφαλισμένης ποιότητας των συνθηκών υγιεινής,  με τις πιο φιλικές εφαρμογές μεθόδων για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, για βελτίωση του τρόπου ζωής.

Εξασφαλισμένες υπηρεσίες διαβίωσης.

Οι Ασφαλείς Bio-Εξυγιάνσεις σε επίπεδο υπηρεσιών της , είναι μια νέα μεθοδολογία  που αναπτύχθηκε για αυτές τις ανάγκες με πρωταρχικό στόχο την κάλυψη των αναγκών που προέρχονται από τις ραγδαίες εξελίξεις αλλά και τις αλλαγές που επιβάλλει η σημερινή εποχή.

Η σύνδεση της “επιβάρυνσης” των εσωτερικών χώρων με την υγεία πρέπει να μας προβληματίζει, όχι μόνο γιατί γίνεται επικίνδυνη απέναντι στους συνανθρώπους μας και το περιβάλλον, αλλά γιατί γίνεται και πιο δαπανηρή.

Η προσπάθεια μας στηρίζεται στην ανάπτυξη διαμορφωμένων προγραμμάτων, μιας πλήρους εναρμόνισης των δαπανών με την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών, με στόχο την προώθηση της διασφάλισης των συνθηκών υγιεινής μέσα από οικονομικά έξυπνες λύσεις για βελτίωση του τρόπου ζωής.
Φτιάξτε  και εσείς “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”.

Η Hygienichome , ευαισθητοποιημένη στις Περιβαλλοντικές αλλαγές, αλλά και ανταποκρινόμενη στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της, δημιουργεί, αναπτύσσει και εφαρμόζει εύχρηστες και καινοτόμες λύσεις.

Ένας “ανθυγιεινός εσωτερικός χώρος” μπορεί να μετατραπεί σε καθαρό, υγιεινό και ασφαλή, χρησιμοποιώντας τα Πρωτόκολλα επαγγελματικών εφαρμογών  του προγράμματος Healthy Interior Environment.

Healthy Interior Environment: Ένα πρόγραμμα φροντίδας, με καινοτόμους μεθόδους ολοκληρωμένων περιβαλλοντικών και υγειονομικών εφαρμογών,  για την υλοποίηση παροχής σύγχρονων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, με απώτερο στόχο την διασφαλισμένη βελτίωση της υγιεινής των εσωτερικών χώρων με άμεση χρήση.

Μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί με θεαματικά αποτελέσματα, εξ’ ολοκλήρου η συμπληρωματικά για μια Υψηλής Ποιότητας Εξυγίανση όλων των εσωτερικών χώρων, με βάση τα νέα πρότυπα στην εξέλιξη της έννοιας του “καθαρού εσωτερικού χώρου”, σε Σπίτια, Παιδικούς Σταθμούς, Ιατρεία, (Hospitality), Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, Κέντρα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης ,Ξενοδοχεία, Αίθουσες Προβολών (σινεμάδες), Καμπίνες Πλοίων, Χώρους Συνεδριάσεων, Γυμναστήρια, Επαγγελματικούς Χώρους, Φαρμακεία, κ.λ.π.

Σχετικά Άρθρα

Επιτακτική ανάγκη η ανάπτυξη των Bio-εφαρμογών Διαχείρισης του Εσωτερικού Περιβάλλοντος.